zaterdag 15 maart 2008

Laatste lesweek

Wat vliegt de tijd hier snel. Ondertussen zit onze laatste lesweek er ook weer op. Doordat de examens voor de deur staan, moesten we deze week veel herhalingslessen geven. Op school geven ze de lln tijd om te leren zodat ze dat thuis niet moeten doen. Wij moesten er dan op toezien dat de lln aan het leren waren.

Woensdag hadden we 'fuction', dat is een schoolfeest. Het schoolfeest ging door van 17u tot 20u. De hele dag werd het schoolfeest voorbereid. De dansjes nog een laatste maal inoefenen, make up, kledij,... Wij hebben onze klassen ook een dansje aangeleerd dat ze moesten uitvoeren op het schoolfeest.
Tijdens het eerst uur werden heel veel speeches gegeven... Een speech door de directeur, door de gasten, door Shari :) Jaja, ook wij ontkwamen er niet aan. Shari was heel zenuwachtig, maar heeft het heel goed gedaan! De volgende twee uur bestonden uit dans, drama, zang,... Heel leuk om te zien.
De sfeer op zo'n schoolfeest is helemaal anders dan bij ons. Organisatorisch verloopt het minder vlot. Het is hier ook niet de gewoonte om te zwijgen als er een speech bezig is. De mensen blijven praten en lopen rond. Voor ons kwam dat heel onrespectvol over.

Morgen vertrekken Mieke, Hannelore en Annelore naar het noorden van India. Onze eerste stopplaats is Bubaneshwar. Tijdens deze rondreis zullen we enkele andere schooltjes bezoeken.

Shari vertrekt maandag naar het zuiden. Met de motor gaat ze op tiendaagse rondreis. Daarna gaat ze als vrijwilligster in het weeshuis 'Baby Sara's home' aan het werk.

Tina start dinsdag al met haar vrijwilligerswerk in 'Baby Sara's home'.

Tot later

Annelore en Mieke

Geen opmerkingen: