vrijdag 28 maart 2008

Op rondreis

Hallo allemaal
Even snel een berichtje over hoe we het stellen op onze rondreis.
Onze eerste stop was de stad Bhubaneswar. Dit viel wat tegen. We verbleven daar vijf dagen en dat was iets te lang. Veel viel er in de stad niet te doen. Er waren enkel tempels.
Om de tijd te doden zijn we op zoek gegaan naar leuke winkeltjes om souveniertjes te kopen. Dat is ons aardig gelukt. We zijn ook een dag met de lokale bus weggeweest en dat was een avontuur op zich.
Onze tweede stad was Kolkata, daar verbleven we vier dagen. Daar was wel meer te doen. We bezochten er een schooltje en ook the Mother Teresa house en Mother Teresa weeshuis. Zeer interessant om te zien. We bezochten ook nog een paleis en maakten een rondrit met paard en koets door de stad.
De volgende stad was Agra, hiervoor moesten we 24 uur met de trein reizen. Dit was ook een heel avontuur. We sliepen met drie boven elkaar in stapelbedden, heel dicht op elkaar. Niet aan te raden voor mensen met claustrofobie! In Agra bzochten we de Taj Mahal, het symbool van de liefde! Zeer mooi en spectaculair om te zien. Bij de Taj Mahal hadden we zelf ook veel bekijks. Heel veel mensen wilden met ons op de foto. Er zijn zeker 30 foto's met ons gemaakt. We waren net beroemdheden. In Agra bezochten we ook nog Agra fort.
Nu zijn we in Jaipur.

Geen opmerkingen: