dinsdag 8 april 2008

op rondreis

Hallo iedereen,
Ondertussen zitten we al in Shimla. We zitten hier hoog in de bergen (2185m). De natuur is hier prachtig, maar het is hier verschrikkelijk koud. We hebben ons een warme sjaal gekocht.
Hier in de bergen moeten we alles te voet doen, want er mogen geen auto's rijden. Het gevolg hiervan is dat we spierpijn hebben van alle heuveltjes die we op moeten.

Wat hebben we zoal gedaan. In Jaipur hebben we heel wat tempels, paleizen en forten bezocht. We deden er ook een kamelenrit! :)
Daarna zijn we naar Delhi geweest waar we veel hebben kunnen winkelen.
In Delhi hebben we een ook een prachtig schooltje bezocht. Het was een heel klein schooltje, maar ze hadden veel materiaal. Een groot verschil met ons stageschooltje.

Binnen een paar dagen zitten we in GOA om te relaxen.

Groetjes xxx


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Annelore,

Ik had al eens contact met Ilke en Shari. Ik wou gewoon es checken of het nog steeds klopt dat jullie op 23/04 terugkomen, kunnen we al afspreken bij wie ik de beelden kan komen ophalen en wanneer? Op 29/04 komen wij dan langs voor een interviewtje, wanneer past dat best voor jullie en waar?
Laat je snel iets weten?

Groetjes,
Cleo (wtv/focus/campus)
cleo.dursin@rmm.be

Anoniem zei

Heb zojuist een weekendje Parijs gewonnen . Ik heb de tckets en de reservatie al binnen. Als je ook wil winnen gewoon aanmelden op hun nieuwsbrief.
[url=http://www.vakantiestart.info]
vakantiestart[/url]